Fotoshoot zwangerschap in Overveen

 

Met dank aan Tanja is deze unieke fotoshoot zwangerschap tot stand gekomen. Het is een mooie reportage geworden van een bijzondere periode. Deze zwangerschap fotoshoot was ook weer erg veelzijdig. Het leek wel een verkleedfeestje. Erg leuk om te doen! Niets was te gek voor Tanja. Want inderdaad, ze staat echt in een meertje.

Modelmama voor fotoshoot zwangerschap


Voor de fotoshoot zwangerschap vertelde Tanja dat ze model is geweest en tijdens het fotograferen in Overveen bleek dat ook wel. Ze wist zich namelijk telkens in een mooie houding te bewegen. Waardoor ze op alle foto’s met een zelfverzekerde blik staat. Ze is duidelijk een trotse mama. Ik hoefde als fotograaf enkel nog maar de foto’s te schieten. Voor de zwangerschap fotoshoot was het nog even spannend of al onze wilde plannen wel zouden slagen, maar het resultaat mag er wezen. Dus ik ben zelf trots en de aanstaande moeder mag ook zeker trots zijn op haar prestatie.

Styling zwangerschap fotoshoot


Omkleden in het openbaar was Tanja ook al gewend uit de tijd dat ze als model heeft gewerkt en dat was dus geen enkele moeite. Gelukkig maar, want er stonden – zoals je op de foto’s wel kunt zien – meerdere outfits op het programma. Een zwangerschapsshoot blijft een gelegenheid om alles uit de kast te trekken.

Tanja had zelf een classy, egaal zwarte jurk meegenomen. Hier hebben we foto’s zowel met als zonder hoedje in genomen. Het zwart steekt mooi af tegen het kleurrijke groen van het bos. Ook hebben we een bijna heilig wit gewaad gebruikt. De combinatie van het gewaad met de lichtval in het naaldbos is echt magisch, al zeg ik het zelf. We hebben erg geluk gehad met het licht. Als laatste hadden we nog een lila jurk van kant. De jurk was speciaal voor deze fotoshoot zwangerschap gemaakt en hij zat als gegoten.

Zo moeder, zo dochter


Dat Tanja fotogeniek is, spreekt voor zich. Dat wordt zonder twijfel een mooi kindje. Binnenkort volgt een blog met de snoezige foto’s van haar dochtertje Anaïs. Nog geen twee weken oud en ze treedt met haar fotosessie al in de voetsporen van mama. Maar nu eerst genieten van deze fotoshoot zwangerschap met de bolle buik.


Recent Portfolios