Voordelen gratis fotoshoot


Een gratis fotoshoot, ja het kan!

Reserveer nu een geheel vrijblijvende en gratis shoot en betaal alleen voor de foto’s die je zelf wilt hebben. Het grootste voordeel van een gratis fotoshoot is dat je zonder een directe financiële investering toch kunt uitproberen of een fotoshoot wat voor jou is. Je kunt zo ervaren of jij je op je gemak voelt voor de camera zonder direct ergens aan vast te zitten. Kortom, je kunt zo wennen dat er door een fotograaf een lens op je gericht wordt.

Daarnaast kun je uiteraard ervaren of de fotografiestijl van Moment Pictures bij jou past en of de foto’s zo worden als je had verwacht. Er is dus geen reden meer om te twijfelen aan een fotoshoot gratis. Velen gingen je voor.

De gratis shoot is altijd inclusief…


Alle voordelen op een rijtje.

  • De fotoshoot met de expertise, creativiteit en passie van de fotograaf.
  • Volledige nabewerking van de geselecteerde foto’s bij nabestelling.
  • Reserveringstraject met ruimte om vragen te stellen, administratiekosten en afhandeling bestellingen.
  • Binnen de omgeving van Haarlem zijn ook de reiskosten en reistijd altijd inbegrepen.


Hoe werkt een fotoshoot gratis


No cure no pay.

No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling’. Je rekent alleen foto’s af die je wilt hebben. Je betaalt bij een gratis fotoshoot dus geen opnamekosten, reiskosten, noch administratiekosten. Mocht je achteraf om wat voor reden dan ook besluiten geen foto’s af te willen nemen, dan hoef je ook niets te betalen. Ik sta volledig achter de kwaliteit die ik lever en ben daarom bereid wat risico te lopen met een gratis shoot.

De gratis fotoshoot duurt altijd 20 minuten en is altijd binnen de omgeving van Haarlem. De sessie is voor 1 of 2 personen. De foto’s die je graag wilt hebben, kun je voor à 25,- euro bestellen. Dit tarief is inclusief 21% btw en de foto’s worden in hoge resolutie en zonder logo geleverd voor privégebruik. Maak nu een afspraak voor een fotoshoot gratis voor jezelf, met je geliefde of met je familie.